Slide 0 Slide 01 Slide 02 Slide 03 Slide 04 Slide 05 Slide 07 Slide 07 Slide 07 Slide 07 Slide 08 Slide 09 Slide 09 Slide 10 Slide 14

Căutare produse - retete vegetariene

Caută:

Produsele care îndeplinesc criteriul de căutare

Afişare: Listă / Grilă
Produse în pagină:
Sortare după:
Matache Măcelarul. Rețete cu dichis de altădată
Pe la 1880, Matache tranșa porcii pe butucii din fața măcelariei sale pentru a demonstra trecătorilor că folosește numai carne proaspătă pentru preparatele sale. Iată cum putem reînvia astăzi aromele și obiceiurile culinare de demult, pornind de la trecerea în revistă a inventarului de bucătărie și ajungând la recompunerea în farfurie a deliciilor din trecut, utilizând numai ingredientele de azi! Colecția BUCĂTĂRESCU: „Trăiesc ca să mănânc!” (12 t [ ... ]
17,00 lei
Fără TVA: 16,19 lei
Rețete de Paște reinterpretate
Una dintre cele două mari Sărbători Creștine  prăznuite de români ne aduce dintotdeauna pe mese o abundență de specialități. Totuși, același drob, același cozonac, aceeași pască, același stufat de miel, aceleași costițe la cuptor sau pe grătar, aceleași ouă roșii?!? Am găsit soluțiile pentru a aduce ceva nou fără a pierde nimic din semnificațiile spirituale ale acestor rețete de suflet. Bucătărescu vă recomandă, pe lângă reperele binecunoscute, obligatorii pentru tradiția culin [ ... ]
17,00 lei
Fără TVA: 16,19 lei
Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești
Cele mai bune rețete de post – dar nu numai! și de frupt! – sunt cele gătite de măicuțe și călugări, monahii având o înzestrare anume pentru gastronomie, pe care o practică folosind ingrediente de demult, asupra cărora se pogoară Harul. Este incredibil ce varietate de rețete și ce bogăție de gusturi presupune „austera” bucătărie monahală, secretul acesteia constând în folosirea ingenioasă a legumelor și ciupercilor, potopite de o mulțime de miresm [ ... ]
17,00 lei
Fără TVA: 16,19 lei
Rețete exotice cu pește și fructe de mare "pe gustul românilor"
Flori de dovlecel umplute cu brânză și somon, pizza de casă cu sardine și cepe caramelizate, cârnăciori de raci, langustine cu ciocolată, cremă de șprot afumat cu brânză albastră, salată cu creveți, midii, calamar și dressing de iaurt cu busuioc, ton cu piureu de broccoli, crostini cu sardine și pesto de spanac – 124 de rețete apetisante! Dar cum îmblânzim în tigaie, în steamer sau la cuptor caracatițele, calamarii, sepiile, langustinele sau creve [ ... ]
17,00 lei
Fără TVA: 16,19 lei
Rețete la grătar "altfel"
Cărbunii s-au încins, iar carnea și cârnații sfârâie ademenitor! Haideti, totuși, să venim și cu ceva nou la masă! Nu e chiar o blasfemie să înfășori bananele verzi în… fâșii străvezii de bacon și să ungi ceafa de porc cu o reducție de vin, dulceață și mirodenii... După cum, fără a neglija fleicile, mititeii și cârnații tradiționali, merită încercate și altfel de rețete, care combină altfel ingredientele, propunând, adesea asoci [ ... ]
17,00 lei
Fără TVA: 16,19 lei
Rețete vechi românești reinterpretate
Mai putem face azi „unt de sardele” sau „salata de țâri” precum în cărțile lui Bacalbașa și ale altor corifei ai gastronomiei clasice autohtone? Cartea vă oferă o serie de răspunsuri afirmative deloc surprinzatoare…   Colecția BUCĂTĂRESCU: „Trăiesc ca să mănânc!” (12 titluri) A mânca nu mai este un lux, ci însăși arta de a trăi frumos, savurând una din marile bucurii ale vieții! Alături de Bucătărescu, ha [ ... ]
17,00 lei
Fără TVA: 16,19 lei
Rețete vegetariene cu gust de carne
Omul a fost programat să mănânce carne. Ne place sau nu s-o recunoaștem, acesta-i adevărul. Dar, dacă nu vrem sau nu trebuie să mâncăm carne o perioadă, ce rețete putem alege în calitate de foști carnivori? Într-o lume în care dictatura (raw-)vegană tinde să ia o amploare considerabilă, cum putem reuși să conferim meniului nostru aroma „originară” de carne și proteinele fără de care nu putem rezista dinamicii cotidianului? Iată soluțiile, simple dar sa [ ... ]
17,00 lei
Fără TVA: 16,19 lei
SIGHETUL COPILĂRIEI în rețete și imagini
Ana-Maria Ionescu Fotografii de Petru Sîngeorzan și Valentin Rozsnyai Locul unde ne naștem ne marchează întreaga existență și devenim purtătorii acelor ținuturi în fibra și sufletul nostru. Evoluția noastră ulterioară are la bază oamenii, tradițiile, peisajul acelor locuri. M-am născut la Sighetul Marmației, la confluența între culturi, la poalele Solovanului, înconjurată de apele când iuți, când line, ale Izei, Marei și Tisei. Primii ani i-am petrec [ ... ]
29,99 lei
Fără TVA: 28,56 lei
Bazat pe 1 opinii.